Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за тази Alfa 166 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ще кажете за тази Alfa 166 ?

Не съм мислил досега за алфа, въпреки, че колегата Григор Стоичков, много ми е говорил за тях
    Но днес попаднах на тази и се влюбих.
    Какво мислите ? Някой дали я е гледал от вас ?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...701&f1=details

Приятелю,добре дошъл.Ама защо да го ева не пуснеш коментара в съществуващите 10 теми за мисли относно дадена обява?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

ми какво да мислим..ако аз имах парите да я платя,просто я яхвам немедленно колега..ми тя няма грам забележка брее
      THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
      http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Извинявам се, до сега четох форума, но не попаднах на самостоятелна тема за "какво мислите" и затова я пуснах като нова. Няма проблем да я премести някой от модераторите ако сметне за необходимо.
        Че няма забележки видимо няма, днес я гледах на вижо, но не съм я карал още, тези дни и това ще стане. Ще се радвам ако някой я е гледал и може да сподели. За цената също какво мислите ?

Comment

Скоро ги гледах в мобилето и тази е единствената, която бих купил Ако си решил и правиш един обстоен преглед в сервиз и я отнасяш, това че някой я е гледал едва ли ще ти е от полза Аз ако мисля примерно да я купувам ще ти кажа, че е гадна
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

А за автоматиците от този модел някакви впечатления ? Как са ? Добре ли работят ?
            За разхода доколкото четох, разбира се е много и относително де, но на извън градско магистрала + нормален път, е около 5-6 на 100 нали ?

Comment

Първоначално публикувано от inetsov Покажи съобщение
              А за автоматиците от този модел някакви впечатления ? Как са ? Добре ли работят ?
              За разхода доколкото четох, разбира се е много и относително де, но на извън градско магистрала + нормален път, е около 5-6 на 100 нали ?
              По четеното из форума (може да се поразтърсиш) автоматиците са някакви японски и се слагат и на други коли, разходът е приличен, а най-важното в случая е, че въпросната кола е много красива Гледай някой дето по-малко разсъждава да не ти я отмъкне под носа хаха
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Няма лошо да я отмъкне, аз не мога да я взема сега така или иначе. Просто днес за първи път се сблъсквам с този модел и не знаех нищо за него. Да наистина въпросната кола е изключително красива и с радост бих си я прибрал в къщи. Ако бяхме средата на август дори щях и да я капарирам Ама като трябва сватба да вдигам преди това няма как. Парите отиват натам.
                С радост обаче ще бих обсъждал с колегите тук, защото живи и здрави септември такава кола май ще се търси. Пък ако имам късмет за подобен екземпляр, тогава няма да се замислям.

Comment

Ако някой реши да я гледа, нека погледне заден десен калник. Иначе колата наистина изглежда доста запазена.

Comment

Първоначално публикувано от NVG Покажи съобщение
                    Ако някой реши да я гледа, нека погледне заден десен калник. Иначе колата наистина изглежда доста запазена.
                    Дедото които я е карал само събота и неделя..като е ходил до магазина го е ударил камиона за боклук ли?
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ми не знам. Може пък продавача да е измислил нещо по-оригинално.

Comment

Мисълта ми беше дали е имало драми със страничен удар.Явно си я гледал за това със стари джамбазки лафове те попитах

Comment

Аз ще ходя тези дни да видя да я покарам, защото не съм карал такава до сега и ми е любопитно как вози.
                          Имам друго питане, гледам сега и в mobile.de вариантите, забелязвам, че повечето които се продават са на по 100-150к километри. Коли 2004-та, 2005-та година. Не е ли много малко 150 000 км за кола на 7-8 години. Например Аудита от тези години са все над 150 000 км. Каква е причината за това според вас ?

Comment

Имам същата, но края на 2005г. Прекрасен автомобил... За два месеца и половина вече смених един път масло, т.е минах 7 000 км. Впечатленията ми са само положителни - дори и след дълъг път не ти се слиза от колата Автоматикът не ми създава проблеми, но ми идва малко "спортен" на дълъг път и особено в последователни завои при спускане и изкачване, това си е субективно мое мнение. Звукът на пет цилиндровия двайсет клапанов дизелов двигател е уникален, мен лично много ме кефи... Цената ми се вижда повече от добра, а километрите... моите бяха 258 000, а на километража - 148 000 ) Харчът при мен е около 6,9 по комп/7,5 по бензиноколонка на дълъг път ако не я жаля особено. В града 7,5 - 8,5. Докарах я до 4,8 извънградско, ама си е тегаво. Надявам се да съм помогнал - взимай я тая красавица, жената ще ти прости...)))
                            AR 166 2,4 jtdm
                            NT II 2,7 tdi
                            Peugeot 206 1,1
                            AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                              Имам същата, но края на 2005г. Прекрасен автомобил... За два месеца и половина вече смених един път масло, т.е минах 7 000 км. Впечатленията ми са само положителни - дори и след дълъг път не ти се слиза от колата Автоматикът не ми създава проблеми, но ми идва малко "спортен" на дълъг път и особено в последователни завои при спускане и изкачване, това си е субективно мое мнение. Звукът на пет цилиндровия двайсет клапанов дизелов двигател е уникален, мен лично много ме кефи... Цената ми се вижда повече от добра, а километрите... моите бяха 258 000, а на километража - 148 000 ) Харчът при мен е около 6,9 по комп/7,5 по бензиноколонка на дълъг път ако не я жаля особено. В града 7,5 - 8,5. Докарах я до 4,8 извънградско, ама си е тегаво. Надявам се да съм помогнал - взимай я тая красавица, жената ще ти прости...)))
                              Имаш ли мултиволан на твоята?

Comment

Working...
                              X